Storfe/okse/kalv

  • Bankekjøtt 1/1

  • Bankekjøtt 1/1 letts.

  • Bankekjøtt i skiver

  • Bankekjøtt terna

  • Bibringe m/ben

  • Biffsnadder av flatbiff

  • Biffsnadder av Mørbrad

  • Entrecote i skiver vac.

  • Entrecote u/ben 1/1

  • Entrecote u/ben i skiver gasspk.

  • Flatbiff 1/1

  • Flatbiff i skiver

  • Flatbiff ternet

  • Flatbiff, surret

  • Grytekjøtt oppskåret

  • Høyrygg m/ben

  • Høyrygg u/ben

  • Høyrygg, surret

  • Indrefilet

  • Indrefilét i skiver vac.

  • Indrefilet, oppsk. gasspk.

  • Kalv entrecote

  • Kalv flatbiff

  • Kalv frikasè u/ben

  • Kalv lårstek, stekt m/sky, oppsk

  • Kalv lårstek, surret, stekt m/sky

  • Kalv terningkjøtt

  • Kalv, indrefilet

  • Kalv, ytrefilet

  • Kalvestek, surret

  • Kraftben

  • Lapskauskjøtt, ternet

  • Lårtunge

  • Mørbrad m/ben

  • Mørbrad u/ben

  • Mørbrad u/ben i skiver

  • Okse 1/1

  • Okse bakpart

  • Okse forpart

  • Okse terningkjøtt, 1,5x1,5

  • Okse terningkjøtt, letts.

  • Okse terningkjøtt, standard 2x2

  • Okse terningkjøtt,letts.1,5x1,5

  • Oksebog , surret, letts.

  • Oksebog m/ben

  • Oksebog u/ben

  • Oksebog u/ben, lettsaltet

  • Oksebog, surret

  • Oksebryst i stk

  • Oksefiletkam

  • Oksekam u/mørbrad

  • Oksekam m/mørbrad

  • Oksekarbonader, 5 kg

  • Okseknoke

  • Oksekotelettkam

  • Oksekotletter

  • Okselever 1/1

  • Okselever i skiver.

  • Okselever i terning.

  • Okselår m/mørbrad

  • Oksenakke

  • Oksestek av rundbiff, skivet, stekt

  • Oksestek stekt m/sjy oppsk.

  • Oksestek, surret

  • Oksestek,surret, stekt m/sky

  • Oksetunge, rå

  • Pizzakjøtt

  • Pizzakjøtt krydret

  • Ragukjøtt, okse,standard 2x6

  • Ragukjøtt, okse4x4

  • Rundstek

  • Stroganofkjøtt tern. 2 x 6

  • T-benstek

  • Trimmings, okse 1,5x1,5

  • Ytrefilet 1/1

  • Ytrefilet i skiver